Budgetcoaching voor je financiele administratie

Gezinnen| Alleenstaanden | Jongeren | Werkgevers

YSV Budgetcoaching

Ik ben Yvonne Sanli, getrouwd en moeder van een volwassen zoon. Ik heb altijd met veel plezier gewerkt op een personeels- en salarisadministratie afdeling van een relatief groot bedrijf. Tot mijn kerntaken behoorden onder andere het beantwoorden van vragen op rechtspositioneel gebied en het uitvoeren van de salarisadministratie. Uiteindelijk wilde ik toch op een meer persoonlijke manier bij mensen betrokken worden en heb ik enige tijd geleden gekozen voor het vak van (gecertificeerd) budgetcoach.

Als budgetcoach help ik mensen met financiële problemen. Ik word gevraagd door particulieren van jong tot oud en door werkgevers in het Midden en Klein Bedrijf en daarbuiten. Naamsbekendheid, vertrouwen en resultaat is door middel van mijn netwerk en website opgebouwd.

Werkgevers benaderen mij voor persoonlijke hulp aan werknemers die bijvoorbeeld loonbeslagen opgelegd hebben gekregen. Het is in het belang van de werkgever dat deze mensen goed en snel ondersteund worden, immers loonbeslagen gaan altijd ten koste van de productiviteit van de werknemer en het bedrijf wordt belast met ongewenste administratieve procedures.

Ik help mensen die bijvoorbeeld na een echtscheiding, het overlijden van de partner of door verlies van een baan niet meer in staat zijn om hun financiële administratie op orde te krijgen, aangepast aan de nieuwe situatie; ik help jongeren om op een verantwoorde wijze met hun geld om te leren gaan en ouderen die niet meer in staat zijn om hun financiën zelfstandig te beheren.

Budgetcoaching is maatwerk. Iedereen is anders, en iedere situatie verschilt. Wat al mijn cliënten met elkaar gemeen hebben is dat inzicht en overzicht in de administratie rust geeft, zodat er weer vertrouwen komt in de toekomst.

Nalatenschapscoach

Behalve als Budgetcoach ben ik werkzaam als (gecertificeerd) Nalatenschapscoach. In mijn werk als Budgetcoach kreeg ik namelijk regelmatig het verzoek of ik behulpzaam kon zijn bij het afhandelen van een nalatenschap. Ik zie het bieden van ondersteuning na het overlijden van een partner of ouder dan ook als een waardevolle aanvulling op het vak van Budgetcoach. Als nalatenschapscoach help ik nabestaanden om de administratie (opnieuw) te ordenen en de financien opnieuw op orde te krijgen, aangepast aan de nieuwe situatie. Maar ik bied bijvoorbeeld ook ondersteuning bij het afhandelen van zaken zoals opzeggen of wijzigen van verzekeringen en abonnementen, opzeggen van huurcontracten of in het contact met uw notaris. Kortom, ik neem u zoveel mogelijk administratieve rompslomp uit handen.

Door persoonlijke benadering en vertrouwen doe ik dit werk met heel veel plezier en passie!

Yvonne Sanli
Budgetcoach

Meer grip krijgen op je geld? Bel of mail voor meer informatie.

06 -15 35 51 08

info@ysv-budgetcoaching.nl

Yvonne Sanli

Yvonne Sanli

 

Het is mijn passie om hulp te bieden aan mensen die hun thuisadministratie niet (goed) op orde hebben en daardoor onbedoeld in de problemen komen. Als ik frustraties en zorgen wegneem door hulp aan te bieden is mijn doel bereikt. Door samen alles goed op een rijtje te zetten en naar oplossingen toe te werken wordt relatief snel een goed resultaat geboekt. Dit is niet alleen fijn voor de klant, maar ook schuldeisers en werkgevers zijn hierbij zeer gebaat.

 • YSV budgetcoaching

  - Budgetadvies
  - Financiële achtergrond
  - Ondersteuning bij het zelfstandig leren invullen van formulieren
  - Vragen over schulden/afbetalingen
  - Inkomen-check
  - Leren omgaan met schuldeisers
  - Voorlichting over financiën en gemeentelijke voorzieningen
  - Ondersteuning bij contact met instanties en bedrijven

 • Werkgevers

  Heeft u werknemers met loonbeslagen of geldproblemen? Wilt u ondersteuning bij het helpen van deze werknemers waardoor tijd en kosten worden bespaard? Ik kom graag op locatie langs voor een intake gesprek.

 • Bel 06 - 15 35 51 08 of mail
  info@ysv-budgetcoaching.nl